سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نیکو نیست خاموشى آنجا که سخن گفتن باید ، چنانکه نیکو نیست گفتن که نادانسته آید . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 91 آذر 12 , ساعت 1:15 عصر
جانم فدای رفیقی که هیچگاه فراموشم نکرده است حتّی وقتهایی که به یادش نبوده ام...
نویسنده : مجتبی صابری

بعضی وقتها از خودم می پرسم چرا برای من عادت شده است که حتماً باید با تلنگرها و اتفاقاتی که در پستی و بلندی های زندگی ام رخ می دهد از دنیای توهّم و خیال بیرون بیایم و سری به عالم واقعیت بزنم!امّا ای کاش که این بازگشت به عقل ، سفری یک طرفه باشد و انسان تا لحظه آخر دراین منزل رحل اقامت بیاندازد. ولی افسوس ! 

راستش را بگویم حتی همین افسوس خوردن هم دیگر دارد کم کم به یک کار تکراری کسالت بار تبدیل می شود ،که انگار یاد گرفته ام بعد از هر اشتباهی سری تکان بدهم و با حالتی کاملاً مغموم مانند یک بازیگر ماهر ژست پشیمانی بگیرم و بعد هم با باطنی حق به جانب خودم را توجیه کنم که،خوب من الحمدلله هنوز خوبم و نفس لوّامه ام با دقّت هر چه تمام تر مشغول انجام وظایف است.دلم برای خودم تنگ شده برای همان خودی که در عالم میثاق همچون ذرّه ای بی مقدار در مقابل تنها رفیق خودش که خدایی بود تنها و بی همتا ایستاد! ایستاد یا نشست یا سجده کرد ...نمی دانم ولی هرچه بود من را دل تنگ خود کرده، اصلاً به خاطر همین می گویم دلم تنگ شده من دارم فراموشی می گیرم ... 

من خیلی چیزها را به خاطر دارم ولی چرا خودم را با تو فراموش کرده ام ... 

رفیقان زیادی را به یاد دارم که آنها من را به خاطر نمی آورند!!!

«یا رفیق من لا رفیق له»بیا و باز هم بزرگی کن برای من!کمکم کن تا حافظه ام را به دست بیاورم تا یادم بیاید تو را و خودم... 

جانم فدای رفیقی که من را فراموش نمی کند. 


تسنیم                                            نویسنده : مجتبی صابری
 

«تسنیم» از ریشه «سنم» به قسمت بالای هر چیزی می گویند. واژه «تسنیم» یک بار در قرآن کریم آمده است، آن جا که می فرماید: «وَ مِزاجُهُ مِنْ تَسْنیم»مطففین، 27،این واژه در آیه بعد چنین معنا شده است: «عَیْنًا یَشْرَبُ بها الْمُقَرَّبُونَ».بنابر این، تسنیم عبارت است از: چشمه‏ اى که مقرّبان (درگاه خداوند) از آن مى ‏نوشند. در روایتی رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم) می فرماید: تسنیم از بهترین نوشیدنى های بهشت است که آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلّم)از آن مى ‏نوشند. و آنان از مقرّبان سابقه‏ دار هستند که شامل رسول اللَّه و على و خدیجه و ذریّه آنان(علیهم السلام)که در ایمان و عمل به رسول خدا و امیر مؤمنان اقتدا کردند می شود.

گوشه ای از آنچه در برخی تفاسیر در این باره آمده چنین است: «از این آیات استفاده مى‏ شود که «تسنیم» پاک ترین شراب بهشتى است که مقربان آن را به طور خالص مى‏ نوشند،در این که چرا این شراب یا این چشمه «تسنیم» نامیده شده است، می گویند یا به دلیل آن است که این چشمه از رفعت و رتبه بزرگی برخوردار است و یا شرابى است از آسمان بهشت فرو مى‏ریزد. همچنین گفته اند: در حقیقت شراب هاى بهشتى انواعى دارد: بعضى در نهرها جارى است که در آیات متعددى از قرآن به آن اشاره شده است. و بعضى در ظرف هاى دربسته مهر شده است، و از همه مهم تر شرابى است که از آسمان بهشت و یا طبقات بالاى آن فرو مى ‏ریزد و این همان شراب «تسنیم» است که هیچ یک از نوشیدنی هاى بهشتى به پاى آن نمى ‏رسد، و طبعاً تأثیرى که در روح و جان بهشتیان مى ‏گذارد از همه عالی تر و پر جاذبه ‏تر و عمیق تر است، و نشئه روحانى حاصل از آن غیر قابل توصیف است.»



نویسنده : مجتبی صابری

نمی دونم این چیزی که می خوام بگم تا حالا برای تو هم پیش اومده یا نه؟ راستش چند روز پیش برای انجام یک کار اداری باید با مسئول یکی از ادارات ملاقات می کردم،خوب من هم مثل بقیه رفتم تا از منشی اون مسئول برای گفتگوی چند دقیقه ای اجازه ملاقات بگیرم،امّا به دلیلی که برای من قانع کننده نبود ،این اجازه به من داده نشد!

از وضعیت پیش اومده ناراحت و کمی هم عصبانی بودم که یک دفعه صدای اذان توجّهم رو به خودش جلب کرد و فکری مثل برق از ذهنم گذشت و حالتی شبیه افسوس و امید رو در دلم ایجاد کرد!افسوس برای فرصتهایی که از دستم رفت و امید به لحظه هایی که در مقابلم بودند.

صدای اذان من را برای دیدار با خالقم دعوت می کرد،بدون این که بهانه ای شبیه آنچه در آن اداره شنیده بودم-وقت ندارم-برایم بیاورد!

خدا رسم خدایی را بجا آورد!

کاش من هم لیاقت بندگی را داشته باشم!







لیست کل یادداشت های این وبلاگ